Cosmofer injection

Siapa ada pengalaman cucuk cosmofer? Hb saya low dari 11.7 turun ke 10.9.. terus kena proceed cucuk cosmofer. Harini 1st day, ada lg 6 hari.. sakit dia tuhan je tahu😭 hari2 kena cucuk selama seminggu dekat bontot. Nak duduk pun susah..

2 Balas

sy harini baru dos pertama cucuk cosmofer. ada lagi 6 hari omggg. hb mmg rendah, range 9.6-9.9 je tiap kali checkup. paling tinggi pun masa buka buku pink 10.6. bertabah la kitaa. sakit mmg sakit. demi baby☺

3y ago

Ada sis😭😭😭 Tapi inshaAllah naik tu. Doa banyak2 ye. Ramai cakap tiap kali makan ubat zincofer, minum dengan sunquick/limau kosong. Hb cepat naik. Saya baru amal. Lg 2 minggu check tngk mcm mana.😊😊

sy kena cucuk cosmofer. 10 kali injection kena.

3y ago

Mmg betul ke berbekas tempat cucuk tu? Sakit tak?