rasa down ketika pregnant

Spe kat sni time pregnant ni rasa down je? ?? down bukan ape, sbb perubahan badan da makin ketara. Symptom pun da mcm2. Skarang bru msuk 17w tpi punggung da start sakit balik mcm awal2 pregnant dlu. Dlm masa sama, peha slalu berlaga then jadi melecet sngat2 la x selesa ? Gatal2 kat kaki da 3 mnggu lebih tak baik. Pakai mcm2 ubat tak jalan doc kata sbb hormon pregnant. Sye kat sni bukan nak komplain cuma nak share rasa sedih. Tlong jgn kecam ya. Nk minta kata2 semangat skit dri mommy2 smua klau bole. Tq so much pada yg sudi respon.

6 Balas

Sedih la jugak.. Ade parut itam sikit dah skang... Berat naik badan pon berubah.. Mmg la hubby x ckp ape.. Tp matanye dok meliau dah tgk pmpn muda lawa2 n slim😑