due date

Spa sni sma due date dgn sa 4/11, frst baby, rsa tkt pun ada, sbb Blum da pglman...mhu thu gk mcm mna tnda2 klu nk bersalin sda..

30 Balas

Salam...sy 6/11 second bby....second bby sgkut GDM plaa...la on diet jaa...risau pon ada..moga allah prmdhkn urusan brsalin kta smua..

4y ago

sama la sy pon gdm on diet. eemm

Sy 15/11... Sama first baby.. Asyik overthinking je.. Lg2 baru2 ni kena tahan ward sbb hypertension..tgk org keliling, kita plak yg risau..

sama sy 4/11... second baby.... jarak dgn yg sulung 6 tahun.... rasa mcm nk beranak sulung..... ingt2 lupa mcm mne rasa sakit

Saya awl bulan 12😁lmbt sebulan dari awk..sama lah sya pun bby first Tapi sis jgn pikir negative..pikir yg positif je ye..

Sama. Sy pun 4/11. Sy kne ready awal mgkin induce. Air ketuban kurang so beranak awal. Arap sgt baby ckup bulan.

Sy due 3/11...ank no 3..p mcm baby first sbb jarak dgn abg dy 6 tahun... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

saya due 3/11. anak 1st jugak. takut jugak. semoga dipermudahkan urusan bersalin kita semua selamat semuanya.

Sama. Saya 4hb 11. Mnta2 kluar awal dan bersalin normal... Sebab ada gdm skrg kawal diet pmknan...

Ikut period 4/11 Kalau scan pertama 18/11 Sbb period tak teratur.. #Firstbaby❤️

Pecah air ketuban.. Keluar darah.. Atau prut asik mengeras jee