perut kerap keras

hi sorry tanya, lepas bersama perut jadi keras tu normal kan. tapi start pukul 12pm tadi sampai sekarang mengeras on off. saya baru 29w 5d

3 Balas

normal. monitor gerak baby, monitor for spotting.

For me normal especially kalau husb buang dalam

4mo ago

Aah. Rasa senak terus sampai takleh tidur. Terpusing kiri kana tak selesa. Tp kena monitor tau kalau ada bleeding ke cramp ke. Kalau saya mcm tu sampai dah beranak baru lega hehe