Sakit perut sangat2 selepas bersama suami

Hai mommies2 semua... Sy nk tnya normal tsk slepas bersama suami perut jadi sakit sgat... Ada smpai 10 jam pn still x berhenti... Sakit pinggang mencucuk smpai rasa nk nangis.. Btw sy skrg 37w6d ##ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #seriusnanya #1stimemom #jangandibully

3 Balas

pernah terjadi dgn sy... lps bersama suami msa usia kndungan 35 minggu. seharian rasa sakit sengugut. tidur pn xdpt.insaf terus.

3y ago

betul tu... tapi nk tau jgak apa solusinya... n ada doktor yg sarankan untk brhbungn untk mmprcepatkan persalinan

Sis rujuk doktor..sbb saya dekat nk bersalin bersama gak tpi xde sakit perut pun

Nak tahu juga