Clenx Tea untuk ibu hamil

Hi sorry nk tanya bole ke ibu hamil minum clenx tea? ssb sy ni jenis ssh sikit nk buang air besr hari2... biasa selang stu hri atau selang dua hari.. bila perut makin besar mcm seksa plk nk membuang...

Clenx Tea untuk ibu hamil
14 Balas

better jgn minum ni sis,bahaya utk jangka masa panjang..nanti lg susah nk mbuang,usus dh malas sbb bgantung dgn benda nie.lgpon,pregnant lg la bahaya minum nie..dia pulas nyer perut sis,cirit birit,xtahan nanti...sis jaga pemakanan, mkn buah,mkn sayur,minum air masak..mmg bkesan,mudah nk mbuang nanti.. #TAPactiveusers

Lebih baik sis amalkan makan buah-buahan dan sayur-sayuran. Lagi selamat. Vitagen selamat diminum, tolong bersihkan perut juga. Tapi lebih baik sis banyakkan makan makanan yang mengandungi serat dan lawas.

bhya ni ntk org prgnt.. amalkn bnyk minum air dan buah betik.. klu ada Ao waleet sapu di dkt dubur dan blkng betis.. sbelum tdur mlm. esok pagi kompon ke tnda hihi

cuba try petua ni.. ayah saya bagi...insha Allah berkesan..bangun pagi minum air suam satu cawan sebelum mandi....insha allah bantu lawaskan pembuangan...

Bahaya sis..sye pun mmg jenis susah membuang,lagi kalau mengandung mmg sembelit teruk....sye makan vitamin shaklee je ..x sembelit da

jgn minum. ni kafein gak. pastu blh effect hb jdi low. pling truk, dia pksa usus kita mmbuang. seeloknya baik mkn sayur2 & buah.

ni kn utk org yg xmgndung n for diet..biasela prgnnt so sembelit sbb bby makin membesar

bahaya ni sis... cba lh mkn yogurt insyaallah sng nk berak sis

minum air susu hl n buah pisang....inshaAllah mudh berak sis

tak boleh minum sis,memudaratkan kandungan.