Clenx tea breastfeed baby g6pd def

Saya terminum clenx tea , tengah breastfeed baby 6 bulan g6pd def..setahu sy green tea, daun inai yg kekurangan enzim g6pd ni boleh jd trigger. Ada cadangan ke, baby memang direct feed je

2 Balas

ade kes daun inai xboleh g6pd, yg pakai kt tangan tu pun...baby kencing mcm teh o, dh pantau,kerap bf..alhamdulillah baby okay cuma meragam la sikit

mmm green tea, daun inai dalam group herbs ke? so baby okay tak bila awak minum tu?