Am i a pregnant?

Sorry first time using dip n tell pregnancy test. My first pregnancy im using clearblue pregnancy test. And its was long time ago.

Am i a pregnant?
13 Balas

Padahal boleh je baca arahan kt packaging sblum guna.. Pastu hati husnuzon sy respon : takpelah mungkin dia nk memeriahkan group dgn bertanya soalan

6mo ago

dah knp kalau faint line kena confirmkan kat sini... kalau pekat pun bkn confirm pregnant.. yes upt ni test hormon hcg, hormon ni kebiasaannya hadir tanda pregnant, tp ada je sbb benda lain.