darah or dragon fruit

Sorry agak mengelikan...semlm dan hari ini anak sy ade mkn dragon fruit. ..semlm dia membuang okey je...tp ptg ni dia membuang warna ni..jd keliru

darah or dragon fruit
2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

haha, anak sy 9bulan pggemar dragonfruit, dia punye ceret smpai tembus seluar, dah mcm ape jek brdarah,pdahal sbb buah.. 🤣 klu mkn byk, smpai 2-3hari msih berak cmtu..haha.. oh ya sis ,btw next time buat NFSW yaa klu nak post pic cmni, sian ibu mgndung ttgk pic cmni lalu kat feed, klu tgh mkn, mau mmyembur mkanan depa tuh..😂

Baca lagi

kalau makan buah naga memang najis akan ikut warna buah tu. . anak saya pun 😁

10mo ago

sama sama . .😊