My son is only 2 months old. Normal ba na madalas siya maglaway?

4 Replies

Yes, very normal for infants maglaway or drool. Aside from teething, Infants don't often develop full control of swallowing and the muscles of the mouth until they are between 18 and 24 months old which causes them to drool.

6y ago

James Flores July 291975

Hi mommy, my daughter started na maglaway nung 2 mos din siya. According to relatives, its too early but normal daw.

8y ago

salamat sis! akala ko kasi kung ano na haha

Normal naman ang paglalaway mommy, lalo na kapag older na, baka kasi nag-ngingipin sya.

8y ago

ilang months ba nagngingipin ang baby sis? sabi kasi ng nanay ko mga pag 4 months pa daw yun