Alert ?

Sometime, i visited this aplication, just for having fun. Read every status that has already posted, but honestly it tickles in my tummy. I smiled even if i laughed after reading that status, because it was so funny. The question was not necessary to be answered. It just made you look stupid, right? ? please. Just make the good question as like as you really dont know what the answer is and please be a smart mother, guys. ?Dont show how stupid you are in this room ?‍♀️it is just embarrassing your self??

114 Tanggapan

lama-lama liat aplikasi ini kasian juga setiap orang yang nanya banyak di komplen, ga berbobot lah, pertanyaan yang sudah, ga penting lah, disuruh browsing lah 😆 yang suka bilang Smart mom, setidaknya selain jadi smart mom diharapkan juga jdi good mom (dengan menghargai perasaan orang lain) karena kita tidak pernah tau alasan dan kondisi mereka-mereka yang bertanya.. salam damai untuk aplikasi ini 🤝 damai itu indah

5y ago

😋😘