Recipe for 3month baby

Can some peoples share with me recipes suitable for 3 months old baby? Thank you ? ?

16 Balas

U must wait until 4 months to introduce food for ur baby. It's not necessary to wait until 6 months.

4y ago

Ya sis. Sy pergi swasta hari tu doktor ckp dah blh start bg makan sikit2 padahal anak baru 5 bulan. Dia ckp kalau ikutkan bayi 4 bulan usus dah boleh terima makanan. 6 bulan tu cuma nak galakkan ibu2 utk bf je. Sepupu sy anak baru 4 bulan dah campur roti biskut rusk patah 1/4 campur susu bagi waktu malam. Terkejut juga. Dia ckp boleh je dan boleh bagi anak makan sikit2. Ya la suami sepupu i pun doktor. Jadi apa2 dah ada emergency treatment tu. Semua terpulang diri masing2. Anak sendiri tangung sendiri.