GDM 21weeksday2

Sok jpe pakar permakanan..hrp dpt la ambil ilmu wlpn cpt lupa skg ni..sblom preggy kita join group permakanan da 3bulan pn tp bila preggy ni jd blur nk kawal mkn ? Pelupa 2 normal ke?

1 Balas

Sama la..sy jumpa juga pakar dietary time preggy sangkut gdm..tp on insulin..kena tahan kt ward n pakar dietary dtg bgth kt katil kita ape menu yg ptt kita ambil dan tidak boleh ambil..kalau nk ckp cpt lupa tu,rsenye mcm normal..hahah..saya sndiri pun time preggy bnyk kali lupa mcm mcm bende

5y ago

Sy masih lg gdm on metformin 2biji pg 2biji mlm..org kata lg bgs insulin dr mkn ubt yer..hrp hrini dpt simpan ilmu permakanan ni klo xasik tersasar jer😁