nk tanya hehe

alamak lupa pulak nk tny apa. korang pn pelupa ke time preggy? aduh nty tnye balik lah ?

36 Balas

Hahahaaa soalan.. Sy mse preggy no3 ni lg teruk pelupa sgt2.. Kdg2 bru lpas kunci uma nk kluar, pastu patah balik naik atas uma cek da kunci pntu ke belum.. 😂 Org ckp bsalin ni byk urat putus.. Pelupa xpe laa.. Jgn mereng sudaa laa 😝

Sampai sekarang byk yg lupa sis 😂 dh nk msk 100 hari dh pantang msh lg nyanyok..sy bc dlm google sbb sindrom biasa mak2 lps bersalin sbb hormon x balance

Yaa....jadi pelupa tba2...sya lg krja office, meja krja sya pnuh dngan memo pringatan...tkut lupa krja sndri

Haah sme . Pelupa makin menjadi2 . Parking kereta smpai 3 kali pusing jenuh . 🤦🏻‍♀️

saya jadi pelupa. banyak benda lupa 😅😅 . nasib si husband bersabar

Haahh time preggy mmg asyik lupa! Rasa mcm lembab je hahahaa

Sekarang dah bersalin pun rasa sama je pelupa macam masa pregnant

Pelupa gila hahaha benda yg brlaku hri ni pun kdg boleh lupa jgk

sy pn jd pelupa tbe²..nsib laa xlpe anak n suami. hahahaha

Sama..knpe eh..sedangkan sy masih belajar..tp pun kerap lupa