Kalau 13w dah dpt rasa ke gerakan bby..saya rasa Mcm geli² Mcm tuhh 😂 tak kerap sgt.

Soalan#ingintahu

5 Balas

belum lgi sis. week ke 20 boleh rsa dah tapi x kuat. slow je. ikut bdan jugak. week 28 keatas dh boleh rsa gerakan kuat dri baby

samalah dgn saya . kdg berdenyut . kdg ada yg bergerak . walaupun rasanya tipis mcm tu . kalau baring menekan dia tu lg rasa 😂

1y ago

kan rasa Mcm bergerak🤣 kdg² rasa was² bby ke perut masuk angin ....heheh

Esok saya 15 weeks, sebelum ni ada rasa geli2 sikit tapi ni dah 4 hari tak rasa, saya risau 😞

1y ago

Kdg2 mmg kurang rasa awk, mungkin sbb kite letih kot. Masa sy scan, mmg nampak baby bergerak2 tp tak rasa pula kat perut. Maknanya baby tu ada je bergerak tp kdg2 kite tak rasa sgt sbb baby masih kecil kan.

sy 14 minggu.. sama dah mcm geli2.. n berdenyut...

1y ago

betul tu sis..sama laa rasa geli² Mcm tuh sbb ank sulung xde Mcm ni ..ank ke 2nihh terasa Plk😂

ada je yg rasa awal.. atas masing2