Hye ibu2 mahu tanya?? Ada tak ank korang lambt cakap umur 1thn 9bln dan tak mendengar nama di pggl?

2 Balas

Ada byk faktor anak tak menoleh bila dipanggil. Cthnya dia tengah fokus bermain atau tengok tv/video. If kita panggil dia tak toleh, pegang terus dia. Banyakkan nyanyi dan bermain dgn dia. Waktu ni duduk berhadapan dan pastikan dia banyak fokus kat muka kita . If responnya masih tak ok, Puan bawa jumpa Pakar kanak2, nanti mereka akan cek secara menyeluruh jika ada isu yg lain.

mase cekup klinik misi kk xde tye ke.. rasenye dlm bb 6 bln misi try pnggil name nk tgk reaksi bb..mse umur setaun misi test brckap tye tgk bb tu ade reaksi or x..or bls pe2