Binggung&Dibelenggu akan Perangai&everything tingkah laku mywife yang sedangg hamil anak pertama???

soalan saya terbuka buat semua individu kerana disini saya memerlukan sedikit sebanyak kata kata atau tips tips yang berguna yang mampu menutup 1001 pertanyaan about mywife yang sedang mengandung anak pertama kami.... soalannya ada 3 :- 1.Adakah ini perkara biasa jika seorang wanita muda yang sedang hamil anak pertama dalam hidupnya akan marah marah setiap hari dan sentiasa mencari salah suami? 2.Adakah ini perkara biasa atau pelik atau pertama kalinya jika si istri berat tulang tahap level high??boleh dikata ringan tulang tu boleh dikira dalam tempoh dia hamil... 3.patutkah saya sebagai wakil para suami diluar mahupon didalam talian sentiasa bersabar dan redha akan kejadian yang saya sendiri akui saya juga pertama kalinya menghadapai situasi sebergini?? #banyaklagi soalan tapi just ini yang dituju buat semua...mohon share steng steng part yang boleh saya gunakan sebagai panduan papa muda ni...tqvm

13 Balas

Normal emosi berubah2, sensitive tak bertempat kdg2 tapi sebenarnya masih boleh dikawal. Suami ckp elok2 dgn isteri. Mengandung bukan alasan sebenarnya utk selalu marah2, malas just suami kena pndi handle situasi ni.