Baby kurang gerak

Soalan ini secara random je, saja nak tahu. In case kalau baby kurang gerak ibu should go to the hospital kan? After that apa yg hospital buat ye? Adakah ibu kena bersalin paksa (if in 3rd trimester) atau ada another process? Sapa yang tahu atau ada experience cuba share. Terima kasih

1 Balas

Hospital akan tahan 24jam atau less..monitor pergerakan baby..baring je la perut terikat gtu. Pastu jumpa doc pulak utk scan. Kalau ok nnt boleh balik. Sy pergi ms 36w..tp stress je sbb kena tunggu lama lagi2 ms tu pkp n hospital takde katil. 😩