Pergi hospital ke

Hi saya dah 28w. Dah harini saya dah muntah ke 5 kali. Makan muntah. Lembik dah tak tahu nak makan apa lgi. Should i go to the hospital ? Cth kalau kena pergi hospital nak bagitahu apa ye ? Tq second pregnancy

4 Balas

pegi hospital sis.. sy last week (27w) baru kena pakej muntah & cirit, seharian dating dgn jamban😂 mmg xdpt mkn apa2, plus baby asyik mengeras.. pagi2 esoknya sy pergi emergency, terus kena warded sehari sbb doc nak pantau baby, nasib baik baby active sihat je.. mak nya sempat la kena masuk 9 botol air😂

12mo ago

sama, masa 24w tapi saya tak muntah2 cuma cirit birit n masuk 13 botol air selama 3 hari admit.

Sis g hosp bila muntah byk blh jd kering air dalam badan pls pergi dengan segera ye

Pergi hospital.. ckp awk muntah 5x. Nanti dorg drip air..

pergi hospital