Takut nk bersalin

Smua org bercerita bersalin time musim covid nie.. Suami xdpt nk teman.. Bersalin sorg2.. #firstbaby

22 Balas

suami x dpt teman...xdpt azan n qamat kan baby..jmpa bila nak discharge je...tp kalau ada duit lebih hospital private husben boleh masuk sekali 😊

samalah kita sis. sy pun first baby. tu yg dr awal lagi dah risau ni. first time tp semua kena buat sorg dalam hosp tu

Sama la saya takut jugak , lagi ii due lagi brpa minggu je , harap ii lah bole meneman 😔

mmg suami x dpt nk teman.. kite thn lpas pn suami x dpt teman sbb covid pnye hal.

Macam mana pulak kalau bersalin czer ya? Ada tips tak utk hilangkan rasa takut?

4y ago

ya ... bakal di czer end feb ni..🥴

arr memang sendiri . baru² ni bersalin czer teda suami teman 😌

sama lah , rasa takut juga . tapi nak tak nak kena bersalin juga

insyaallah boleh... semoga ibu dan anak selamat

Saya anak no. 3 pun rse takut lg 😅

semoga sis dpmudahkan urusan bersalin..