Smoothies

Smoothies campuran buah strawberry dan pisang) elok ke time ngandung ni? Kalau ade gdm, effect x kat gula dlm bdan kita ya. Smoothies sy minum xde tambahan gula. Semata2 buah strwaberry, pisang, susu HL & ais batu sikit .

4 Balas

Buah2an terutamanya pisang tu high sugar, walaupun natural sugar tpi masi menyebabkan blood spike. Kalau gdm on diet control masih boleh la minum tpi jarangkan. Cuba dgn avocado sis

2y ago

Klau buat air avocado dgn susu pekat manis atau avocado semata mata ye ? Sye nak naikkkan berat baby 😓