hai ibu2

Smlm p kkia utk scan..n dh nampak heartbeat baby..8weeks dh pregnant..n doc suruh sy masuk kelas pemakanan sbb berat badan berlebihan..ada sesiapa pernah p x kelas pemakanan utk ibu hamil?biasa brapa kali ye kelas di adakan?n ada effect x kalo berat berlebihan??

2 Balas

Me! I pergi satu kali sahaja. Its a good class to attend because you can gain more knowledge there. Disana akan diajar cara pemakanan yang betul. Berat berlebihan maybe can cause GDm.

5y ago

Alright sis..tggu pihak kk call utk p class tu😊nak makan bnda yg berkhasiat pn kdg bole masuk,kdg xbole sbb tgh alah lg..

takut ada kencing manis atau masalah yang lain..takpe pergi je dapat banyak ilmu tentang pemakanan ibu hamil ini.

5y ago

Ok sis..thanks ya😊