letih

Smkin diusia 27 mnggu kandungan nie..smkin rasa letih sja..mana kena jaga ank2,jaga orgtua lg smpi diri pn x terurus kdg2 ank nangis pn sya dh cpt mrh2,adakah nie normal bgi ibu2 yg mngdung

1 Balas

Normal sis..i feel u...sy 27 weeks..cpt penat. N sy bkerja..kalau ank buat hal..sy akn moody...cpt marah...tp sy cuba kontrol n cube bckp dgn anak sy..umo 5y..n trangkn..situasi sy..n skrg alhmdulillah..dia bg kerjasama pd sy...n bntu sy jg adik 3y..n sis kne bncg dgn suami sis utk bntu sis jg..suami main pranan penting jg..mlm suami sy akn take over urus anak2...bncuh susu..urusan tdurkn anak..