Risau

Salam...maaf...nk tye pendapat ibu2...Sya dah msuk mggu ke 38...kputihan saya mkin byak...smpai bsah sluar...normal ke...? Sya prggy ank ke 3 skrg....tp ank2 sblum nie xbyak sgat pn kputihan..mhon shera...:-)

1 Balas

Better sis refer pegi doc, tkut nnti effect kat bby.. Sbb article yg sye bce, kputihan ne kuman.. Nnti bby kluar, trjankit kat bby.. Lps tu bby pula kena cucuk dgn antibiotic untuk bunuh kuman tu, kesian bby.. Good luck sis💕

5y ago

Sama2 💕