Baby 2020

Hi semua, siapa dekat sini expecting for baby 2020? Dan bulan berapa? Saya bulan 5. ???

648 Balas

Sya juga bulan 5/2020 in sha allah.. moga mummy2 sini dipermudahkn brsalin nanti

Sy due bulan 1..02012020... Xthu la dpt baby 2020 ke baby 19...semoga dpt 2020

23/3/2020 Alhamdulillah sempat berpantang and dapat makan rendang masa raya 😂

5y ago

Hahaha. Sebelum puasa lagi tu. Alhamdulillah. Semiga dipermudahkan semua yer utk awak dan baby. 😍🙌

Sy 20/2/2020.. Smpat laa bpntang sblm puasa Dan njoy bhari raya.. 🤣

5y ago

Aminn... Smoga kita smue dipermudahkan bsalin nty.. ❤️

Saya pun baby boy.. Bulan 4 2020 bersalin... Tak sabar nak tgk Baby Boy😍

2/10 doakan sy semoga baik2 saja . Belum checkup lg ni . Huhu cek sndri je .

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Doakan saya juga.. Saya bulan 8 insyallah..

Sya dlm bln 5 ..hmmm x dpt la sya ambik tempahan mnjahit utk tahun 2020..

19 June.. Kalau awl 1 hari.. Sama tarikh dgn mama dia 18 June... 😊😊

Geng🙋‍♀️tp harap2 dpt la raye...due date 29.5.20