masalah jerawat

Hii mommiieess..ada cara tak nk hilang jerawat timbul time pregnant niy???..sedih tngok muke bnyk jerawat..blom pregnant muke okey jer

52 Balas

Banyak yg ckp hormon masa preggy..tapi sya tak tahan lah nak tgu habis bersalin..takut jadi scar pula..sya cuba cari sana sini produk yg ngam..lepas 2/3 bulan..jumpa juga lasoul acnenomore..mmg terbaik😉

Saya pakai ni sis..selepas dah cuba macam2 produk..akhirnya jumpa lasoul ni..

5y ago

Sis visit sya..sya ada post tu Agent tempat sya beli..