Air kelapa muda

Cuaca tengah panas lit lit cmni,momy semua suke tak minum air kelapa muda fresh² tanpa gula..????...fuhhh..segarrr??

Air kelapa muda
13 Balas

Sedap..tp tgh dlm pantang....tggu la dlu..heheheh.... Masa pregnant aritu mmg bedal je ari2.jom join group..blh share apa saja.. https://chat.whatsapp.com/FerWesZrVDt02UWLSbAkdk

17w bole mnum x? Masih ragu2 nk minum...ad yg kata xbole,ad yg kata bole😢

5y ago

Air tebu pun sy teringin..tapi tkut sgt nk mnum..hehehe menahan jela ni,tgu la tahun depan lps hbis pantang smue😂😂

Air kelapa minum boleh..sejuk...tapi isinya panas tu..

Teringginlah pulak dah nampak mcam nie😄😄

Suka sangat lg2 time pregnant 😃

Sedapnyaa. Terliur plk tgk

🤤🤤🤤

Nyum2..

Fuhhh