Duduk Rumah

Siapa sini yang sebelum ni bekerja tapi bila dah pregnant jadi housewife? ?‍♀️ Korang bosan jugak tak duduk rumah? Sis dah bosan duduk rumah ?

75 Balas

saya..brhnti krja..walupn hati ni berat..tp trpksa juga..hari2 duk uma..bosan yg amat sngat2..uma hari2 kemas smpai xtau nk buat apa lagi..😅

Untung sis boleh duduk rumah jaga anak sendiri...sy ni cuti tinggal lagi 1 bulan...rasa berat ja nak tinggal anak dengan pengasuh.

Saya 5bulan masih bekerja. Alhamdulilah allah masih bagi kekuatan, in shaa allah betul2 tak larat bawak perut baru berhenti. Hehehe

X pe... nnt dh ade ank.. x rs bosan dh.. lg x dan nk wat ape pun... hihi.. lg2 bile ank dh mula melasak.. terkejar sini sana😂😂

Sy bosan jgk...tp sy dok rmh seorg je.sy nk tgu suami blk lbt.hp la tempat sy lepaskn bosan.sy br pas kawen...tv br je suami beli

Mula2 mmg bosan...hari2 gaduh dgn laki x tau knp...mgkn bosan dok rumah kot..tp da 2 taon jd housewife alhamdulillah...da ok

Sama. Sbb sebelum ni pjj juga dgn suami. Alhamdullilah dapat rumah dan tahu mengandung waktu yg sama. Skrg pishang ilew 🤣

ahha sbelum ni bekerja bila tahu hamil suami suruh bhnti sbb mabuk teruk..skg duduk la rumah sorng2 tanpa berbuat apa heheh

Adik saya pun dah jadi surirumah lepas dpt anak tambah2 lagi anak kembar 2... Suami dia pun suruh jaga anak, xperlu kerja.

saya , masa tak preggy kerja . bila preggy terus xbole kerja sbb alah teruk .. borring tak tahu nk buatt apa . tidur jee .

5y ago

Betull sgt hahha. Bila byk sgt kerja nak buat terus rasa pening nak pitam