Salam mommies semua 🥰

untuk mommies yang due date dec ni dah start beli barang persiapan baby ke hehe🤭 saya dah 20 weeks taktau nk start bile beli persiapan baby btw kite first mommy🤍 #ingintahu #firstmom #duedecember

36 Balas

saya baru 19w. Bln 12 ni due. tp xbeli ape,bju ank yg dlu msh ade je hahahah yg lain blm. tggu 7bln la bru bli brg bby. bju bby yg ade ni gegirl je 🤭

sy x beli lagi bulan dpn bru nk start membeli lpas scan gender 😁

2mo ago

Khairun Nisa : Ya betul tapi sy yg ni ank no 2 sbbtu sy beli lambat skit nk tahu gender dlu bru tambah2 klau gender sama guna yg lama jela x beli dh brg ank yg no 1 elok lagi x smpai setahun lagi guna dulu masa ank pertama sg beli masa 16w .

27week sy dah pack dlm beg 😅 ada sejarah beranak awal.now 27week (baby cerclage) hope bertahan sampai 35 atau 36 week 😁

2mo ago

Sy buat jahit sis 😁

masuk 7 bulan baru beli. alhamdulillah dah settle barang baby. semoga Allah permudahkan urusan bersalin kita 🤲🏻 amiin

Tak beli lagi. Tunggu scan gender. Tapi dah add to cart dah benda lain yang unisex punya. Saya pon 20weeks juga.

saya due awal bulan dec, dh start beli sikit2 ☺️ tp beli yg unisex, sbb blm scan gender lg

Minggu depan cukup 27W tp barang apa pun xbeli lagi😅 insyaAllah nti bulan dpn start tengok sikit2..

dah boleh beli barang sikit2 jd takde la rasa terbeban sangat 😊 samalah sy dah 20w

woww best kita saya pun awal dec.. belum beli lg hehe beli keperluan lain dlu selain baju2..

belum beli apa² lg.. bilik baby pun belum ready lg.. insyallah bulan depan la kot mula..