Salam mommies semua 🥰

untuk mommies yang due date dec ni dah start beli barang persiapan baby ke hehe🤭 saya dah 20 weeks taktau nk start bile beli persiapan baby btw kite first mommy🤍 #ingintahu #firstmom #duedecember

36 Balas

saya dah 21 weeks belum beli pape lagi 😬 next month baru nak beli sikit sikit

Barang dah add on cart bulan depan baru checkout. Beli untuk hospital je duluu.

sy due hujung bln NOV, blm beli apa² lagi.. bingung for first mom mcm sy🥹

sya suda bli sikit2.. InsyaAllah d permudahkan urusan kita semua.. aamiin

saya belom beli lg jgak.. tgu lpas scan gender baru nak beli brg sikit2

Saya pun 20w belum beli apa2. Cuma dah survey2 apa nak beli hehe

Sy belum beli apa2 lg… mgkn tnggu 7 bln kot br beli. ..😊

Blm beli lg barang baby ...x tahu lg ank laki ke perempuan lg

saya dh nk masuk 21 weeks blum beli lagi keperluan bby...

Bleh je bli baju baby.. Tp better bli yg unisex pye..