Hi momies nak tanya

Saya berpantang sendiri,apa makanan yg masa pantang tidak bole dimakan eh 😅😅

5 Balas

jgn mkn sayur sejuk yg menjalar. buah2 yg pokoknya menjalar..laksa penang sbaiknya 2 tahun..klau x nnti sakit urat,blh kne dmm urat klau x tahan. seafood pntg dulu,mknn bminyak,mknn pedas klau mnyusu bdn jgn mkn nnti ksian bby..sakit perut,kekacang n ubi2 jgn mkn..ni sy bljr dgn arwah mak mtua sy..dia straight bab pntg..mse pntg sy mkn ikan selar pgg je tiap hari smpai 40 hari bru la mkn yg biasa kte pntg..tp org skrg x pntg dah..mmg x sakit skg..tp sakit kmudian hari tu akn ada klau mkn x bpantang..

3w ago

terima kasih perkongsian 😘

mknan yg awk allergic.