KETINGGIAN

ketinggian saya bawah 145 cm nanti kena pi jumpa di untuk decide normal ke czer … ada ke ketinggian macam saya bersalin normal ? #ingintahu #bantujawab

8 Balas

sy pon risau juga ni...tinggi bawah 145..awal2 pregy hri tu doc ada bgtau blh bersalin normal ke x yea..risau czer je..sbb rendah..g scan 36w dua tiga hri lepas bby bru 2.3kg...mudahan2 blh bersalin normal..Aminnn

4mo ago

tp kakak sy sma tinggi je...blh je brsalin normal..ank dh 4 org..

ada. adik sy anak first kena csec sebab doktor kata dia rendah, baby tak muat nak lalu pelvis. 2nd baby elok je bersalin normal. selagi tak cuba memang takkan tahu.

sy pn tinggi 143, doc kata ada je tinggi cm sy bsalin normal..bgantung kpd keadaan jgk. Skrg dh 37w hrpnya blh bsalin normal, sb yg 1st czer..

4mo ago

InsyaAllah.. Semoga kita blh bsalin normal Aamiin ☺️

awk tengah berape week ye klu boleh tau. nk tau jgk berape week br doc tnye nk bsalin czer@ normal

Saya tinggi 143cm berat masa bersalin 80kg. Bersalin normal. Anak berat 2. 99kg.

5mo ago

Ye layan contraction je. Masuk labor room os 4cm. Layan contraction sampai buka 10cm

Bergantung pada saiz baby dan saiz pelvic awak. Nanti doktor akan examine

Saya tggi 145cm. Dua2 anak normal. Sulung 2.57kg, kedua 3.2 kg