π‘΄π’‚π’Œπ’‚π’π’‚π’ π’šπ’‚π’π’ˆ π’”π’†π’”π’–π’‚π’Š π’Šπ’ƒπ’– π’Žπ’†π’π’ˆπ’‚π’π’…π’–π’π’ˆ

π‘Ίπ’‚π’šπ’‚ 𝑿 𝒅𝒂𝒑𝒂𝒕 π’π’Œ π’Žπ’‚π’Œπ’‚π’ π’π’‚π’”π’Š 𝒂𝒏𝒅 π’‚π’Œπ’‚π’ π’Žπ’–π’π’•π’‚π’‰ 𝒂𝒑𝒂 π’šπ’‚π’π’ˆ π’”π’†π’”π’–π’‚π’Š π’–π’π’•π’–π’Œ π’Šπ’ƒπ’– π’Žπ’†π’π’ˆπ’‚π’π’…π’–π’π’ˆ π’šπ’‚π’π’ˆ π’•π’Šπ’…π’‚π’Œ 𝒅𝒂𝒑𝒂𝒕 π’Žπ’‚π’Œπ’‚π’

2 Balas

Saya pun tak boleh makan nasi. Saya cuba tukar makan bubur, biskut, roti, buah. Sis boleh try

Soalan berkaitan