Any tips to know my baby in good health?

Tahun lepas saya miscarriage. Tak ada rasa sakit dan tak ada darah keluar pun. It’s just suddenly baby has no heartbeat. Tapi sekarang alhamdulillah saya pregnant lagi 11w 5d. Saya dah scan 2 kali (last two week and last week). Baby sihat, bergerak, ada heartbeat. Tapi sekarang ni hari hari saya risau takut perkara yang sama berulang lagi. So macam mana nak tahu baby dalam kandungan ni sihat, bergerak active macam biasa? Sebab kandungan saya awal lagi tak boleh rasa baby kicking semua tu. Ibu ibu diluar sana yang pernah alami situasi sama macam saya boleh share tips and pengalaman tak?#firstmom #SeriusTanya #firstbaby

5 Balas

kalau inform kat KK yg sebelum ni sis pernah miscarriage , bukan ke diorng akan inject untuk kuatkan rahim?

2w ago

Dah inform tapi tak ada inject apa apa pon.