Penah beli tuk ank

Dan Penah try bg anak .tp ank xberapa suka..tp kita mak ayah minum rasa ok je..🤭✌🏻

14 Balas

Anak setahun mnum yg 1-3tahun.. Naik 2tahun mnum yg ni. Cepat gntuk ni anak mnum malam trus tidur 🤣🤣🤣 kalau ayah dia buat sllu x hbis sbb ikut sukatan lama 4sudu 4onz.. Yg ni jimat skit 2sudu 4onz sja. Kdng kalau x boleh tidur mak dia pun mnum mana yg jimatnya? 🤣🤣🤣

sy minum dr zaman sekolah🤣 yg rtd ni jarang beli, susu tepung yg selalu beli.. sekali beli mmg 3 4 pek 1.8kg tu... tp skrg ada isu kan kait dgn muslim negara jiran sana, jd blm topup, try farm fresh kot if nk beli lepas ni

sy tukar Dutch Lady ke yg ni, tapi anak sy berak keras 2 minggu, tukar balik helokk dah berak dia. Kesian dia selalu cakap ibuu sakit montotttt 🥹😂

mmg ank mnum yg ni . ingt dy krng susu kuat mkn upe kuat susu mkn kurang.. lpas susu susu.. mkn xnk

Sy beli Fernleaf utk ank 1-3 tahun. Dia minum.. Mungkin dia nk yg rasa xsesuai dgn dia

Sy penah bagi anak umur 3 bulan minum fernleaf family. Anak jd meragam. Serba x kena. X sesuai kot ya?

2w ago

Awak, baby umur setahun ke bawah hanya boleh minum susu ibu atau susu formula. Fernleaf family bukan susu formula. Sebab tu anak meragam. Bahaya untuk usus baby. Nak cari susu formula untuk anak, baca label dulu ya mommy.

Tak pernah cuba. Anak saya minum Farm Fresh. Nak cubalah lepas ni. Thanks!🌹

2w ago

most welcome 🤗

sedap yang ni . bukan anak minum. tpi mak pak 😂😂

Saya sendiri minum yang ni 😆

Boleh bagi start 1 tahun ke?

2w ago

Boleh mommy.