Maok tanyak...?

Normal kah...? Kalau dah makan gula terus naik 8.9... puasa pagi tdi 6.4...😔😔😭😭 dah puas minum air kosong makan nasi pun sikit macam di makan kuching...dan makan sayur yang banyak... Dah tak taok dah nak buat macam mana...fikir pun stress...

2 Balas

DM ni bukan sehari boleh terus elok sis. ambil masa untuk stabilkan hormon dan gula dalam darah. konsisten teruskan cara sis makan tu, banyakkan exercise ikut kemampuan. jangan give up. fighting! 💪🏻

6mo ago

ok kak terima kasih...

kalo da makan mmg gula dlm badan auto naik

6mo ago

ye kak...😔😔