π•€π•¦π•‘π•π•–π•žπ•–π•Ÿπ•₯ π•¦π•Ÿπ•₯π•¦π•œ π•™π•’π•žπ•šπ•

π•€π•¦π•‘π•π•–π•žπ•–π•Ÿπ•₯ 𝕒𝕑𝕒 π•ͺπ•˜ π•€π•–π•€π•¦π•’π•š π•¦π•Ÿπ•₯π•¦π•œ π•Ÿπ•œ π•žπ•–π•Ÿπ•˜π•’π•Ÿπ••π•¦π•Ÿπ•˜

2 Balas

sis TTC dah berapa lama? kalau dah lama, kena check untuk tahu apa yg ganggu. kalau baru, Dr Maiza suggest vitamin D 1000iu/day. vit c dan magnesium pun elok untuk kurangkan cortisol dalam badan both husband and wife, supaya ovum dan sperm yg terhasil sihat.

6mo ago

setahun lpas keguguran

folik asid je cukup