Tk suka dgn suami sendiri

Hi mom, sy pregnant 7bulan pastu sy jadi tk berapa suka la dgn suami sy sendiri 🥲 suami sy baik takde apa2 cuma entah la kenapa sy jadi geli dgn dia 😭 kadang nk tidur dia dtg dekat sy nk tidur sebelah sy jadi benci, geli gila tapi sy tahan je sy tk pernah ckp kat dia sebb takut dia terasa 😭 ada ke pembawakan budak mcmni ? Tapi bila dia takde gi keje jadi rindu plk hm #pleasehelp #ingintahu #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstmom #ingintahu

6 Balas

ada je pembawakan gini. jgn risau. nti lps bsalin elok balik

11mo ago

Harap2 cepat2 lah hilang semua rasa ni , kesian sgt tgk muka suami happy je bila dia balik rumah tgk sy tapi sy rasa geli dgn dia 😭