Perut tak nampak lagi

Hi saya first mom pregnant 24weeks 5days dah tapi kenapa tknampak sgt perut saya 😔 kalu pkai baju ketat nampak la baby bump kalau pakai baju besor tknampak apa pun , hm sedih tgk pompuan lain perut besar comel je 😭 tapi baby ok je bila scan cuma perut sy je tk besar 😭 #seriusnanya #firstmom #firstbaby

20 Balas

Wahhh syoknya hahaha, btw tq mommies semua yang jawab elok2 hehe sy hargai sgt korang semua baik je walaupun kita tk kenal each other 🤍 Semoga dipermudahkan urusan kita semua 🤲🏻