Perut tak nampak lagi

Hi saya first mom pregnant 24weeks 5days dah tapi kenapa tknampak sgt perut saya 😔 kalu pkai baju ketat nampak la baby bump kalau pakai baju besor tknampak apa pun , hm sedih tgk pompuan lain perut besar comel je 😭 tapi baby ok je bila scan cuma perut sy je tk besar 😭 #seriusnanya #firstmom #firstbaby

20 Balas

Saya ni lagi pula badan besar org tanya pregnant ke tidak 🤣 pakai baju ketat saja nampak bolat perut. Chill jgn pening2 betul baby bump ni aurat kita, yg penting baby active dan sihat 😘