Ingin tahu

Normal ke baby 7 bulan kadang jaga malam terus menangis ? Lepas tu kadang tepuk² pun taknak , macam bebai pun ada 😂 . Then biar ja, tengok² tidur sendiri . Kita pun tengah² tidur terkejut, bangun mamai ja 😂 . 2@3 kali juga macam tu . Ada orang cakap nak beralih bulan . Dari bulan ke bulan ada ja eh macam² ragam 😅 #firstmom #firstbaby

2 Balas

ngigau. bila baby x cukup tidur siang atau terlebih excited waktu siang. mmg normal utk mengigau waktu malam. xperlu angkat pon, biar kan and tepuk2. so dia akan tido balik sendiri. bukan sbb beralih bulan ke apa.

Nak tumbuh gigi pun boleh jadi meragam jgak

12mo ago

haa dia dah naik gigi sebatang 😅