12 weeks muntah

Hai semua .normal ke saya masuk 12 week .bru rsa muntah2..terutama waktu petang😵‍💫.. makanan apa ya yg ok untuk hilangkan rsa mual

1 Balas

Muntah2, mabuk n mual time pregnant mmg xde tips sis.. kene hadap dgn sabar n redha je.. n sis kne try n error makanan ape yg sis blh/xleh mkn.. yg penting mmg kne kene mkn jgn bia perut kosong.. kalau perut kosong lg sng ase mual

1y ago

So jgn mkn mknn bergoreng 😁 mmg cmtu.. kne try2.. tp penat skit lah hehe