β„Žπ‘– π‘π‘Ÿπ‘’π‘”π‘¦π‘¦ π‘šπ‘œπ‘šπ‘šπ‘–π‘’π‘

π‘π‘Žπ‘˜ π‘‘π‘Žπ‘›π‘¦π‘Ž 10 π‘€π‘’π‘’π‘˜π‘  π‘π‘œπ‘™π‘’ π‘šπ‘Žπ‘˜π‘Žπ‘› π‘—π‘’π‘Ÿπ‘’π‘˜ π‘˜π‘’π‘‘π‘œπ‘›π‘‘π‘œπ‘›π‘” π‘‘π‘Žπ‘˜?𝑠𝑒𝑏𝑏 π‘‘π‘’π‘Ÿπ‘–π‘›π‘”π‘–π‘› π‘ π‘Žπ‘›π‘”π‘Žπ‘‘ 😌

1 Balas

makan sikit2 boleh je. jgn makan banyak

1y ago

Sy makan aje tapi sekadar buat rasa2 la. nk ambik banyak tak berani. kalau yg mentah2 tu haa mmg tak ambik langsung. betik muda pun mmg tak ambik, bahaya