29w(29/11) Ngam pulak weeks dgn tarikh harini😂

Scan minggu lepas 28w1d berat baby 1.08kg .. Harini scan 29w berat baby 1.33kg😍 alhamdulillah 🤲air ketuban ok , baby ok .. Dah tau gender🤭 .. Bebeno mak nya makan brokoli , mnum susu , x skip ubat zincofer .. Hb walau 10.8 ok laa ada naik .. X dpt naik skali sbb ada thalasemia 😌mcm doc kata asalkan ada naik bukan makin turun tu penting ❤

2 Balas

Saya scan tadi 28w berat baby 1.30kg . Tapi saya masih underweight 38kg je hahahaha .

2y ago

laaa mak nya lak underweight😅x pe asalkn bby sihat ok ngam dgn usia kndungan dia tu pnting .. tpi blh than eh berat bwh 40kg je .. sya 70kg skrng😂😂

semoga dipermudahkan urusan sis dan baby sihat sentiasa ♥️

2y ago

aamiin aamiin 🤲 mudahan doa berbalik dkt sis 😘