32 weeks gembira bahagia

Tak terasa da masuk 32 week🥹🥹 takut bersalin + tak sabar jumpa baby🥰🥰..sedikit lagi💪💪💪 #firstbaby#firstmom

5 Balas

sama .. skrg dah rasa sakit dkt area miss v .. rasa nyilu² . nak jalan pun susah.. sakit . kena ampu perut .. skrg 32w6d .. harap² bby keluar on time la 39w .. kdg risau takut terberanak awal . anak² asyik tanya je bila bby nak keluar .. excited betul .

1y ago

patutlh nak terkencing je😂😂thank you sis☺️☺️

Semoga dipermudahkn urusan kite semua 😍 saya 34w today early jan23 membuak2 rasa xsabar nk jumpa baby https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

1y ago

kan sis excitedd sngttt🥰🥰🥰

sama la…ank2 asyik duk kire hari je.3.1.23 dh kena serah diri sbb gdm on insulin.

1y ago

tu la kn….moga semua dipermudahkn Allah swt

Wish you a safe delivery soon! So excited for you 🥹🤍

1y ago

aww thank you sis🥹🥹 💪💪💪

moga dipermudahkan sis 🌹🥰

1y ago

thank you sis🥹🥹❤️