awal kandungan

๐™ช๐™ข๐™ช๐™ง ๐™—๐™š๐™ง๐™–๐™ฅ๐™– ๐™ ๐™–๐™ฃ๐™™๐™ช๐™ฃ๐™œ๐™–๐™ฃ ๐™ฅ๐™–๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™—๐™–๐™ž๐™  ๐™ช๐™ฃ๐™ฉ๐™ช๐™  ๐™—๐™ช๐™–๐™ฉ ๐™—๐™ช๐™ ๐™ช ๐™ ๐™š๐™๐™–๐™ข๐™ž๐™ก๐™–๐™ฃ

2 Balas

sis kena tanya misi klinik sis yg berdekatan. pengalaman saya anak pertama misi suruh dtg 8w..second klinik lain 9w pula. tp sblm tu dptkan temujanji misi.

2y ago

๐™ฉ๐™๐™–๐™ฃ๐™  ๐™ฎ๐™ค๐™ช

9w - sblm 12w. Boleh scan di klinik luar dlu, dh nmpk fetus & fetal pole dh boleh proceed buka buku di kk

2y ago

๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ž๐™ข๐™– ๐™ ๐™–๐™จ๐™ž

Soalan berkaitan