Kencing kotor

Akhir akhir ni la makin bnyk mai klinik.. 35 week nurse detect kencing kotor 😥makin bnyk mai klinik dan buat sy risau plk ...#ingintahu #seriusnanya #

4 Balas

sy minggu lepas pun masa dtg g klinik nurse dkt kaunter tu ckp kncing sy kotor lepas tu sy dduk la tunggu nma d pggil jmpa nurse yg biasa cek sy dia tnya kencing ok ke x,sy ckp la kencing kotor,dia suh p ulang balik test nurse sy ckp kencing dlu buang sikit baru test,Alhamdulillah ok je..rupanya sy bru tau klw nk buat test tu kena keluar kn dlu sepruh jgn kencing trus sambut 😁

bykkan mnum air masak, sblum gi klinik pn byk kan mnum air masak..sblum kencing ,basuh kemaluan dlu, kencing sikit Kt luar,bru tadah dlm cup..air barli kosong pn bole Cuba

Puan sama dgn sye...mse sye 35minggu hritu pun kencing kotor...tp doktor mmg ada bg ubt lawas kencing dgn antibiotik...sbb kencing kotor sye ada kuman

Bykkn minum air masak

1y ago

tq sis .. sy pon dh pening.. bnyk mnum bnyk kencing stil sngkut jgk