Baby kerap mengeras minggu ke 37

Normal ke baby kerap mengeras time tido malam Statrt 2 3 pagi smpai la ke subuh😂 Sy 37minggu sekarang Kalau siang pulak pn kerap mengeras Baring je lg dia mengeras Kenapa ya Baby tak selesa ke? #firstmom

1 Balas

Saya pun pernah alami perut mengeras waktu malam. Kalau lama duduk dan baring tak ubah posisi pun akan mengeras. Kena perhatikan ya kalau terlampau kerap mengeras atau sakit yang luar biasa. Boleh terus pergi jumpa doc