Sengal² dan sakit² badan

1st pregnancy after waiting 13 years Skrang I'm 7w 🥰 so, normal ker kalo sakit² & sengal² badan? Dekat ari² pun kenkadang rasa cucuk² 😅 #pleasehelp #firstmom

2 Balas

mormal slg xde bleeding https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

normal sis , tp jgn buat kerje berat2 dan jgn bnyk bergerak ya☺️☺️