40πš πšŽπšŽπš”πšœ 4𝚍𝚊𝚒

πš‚πšŠπš’πšŠ πšπšŠπš‘ πš–πšŠπšœπšžπš” πšžπš‹πšŠπš πš”πšŽπš–πšŠπš›πš’πš— πšŠπšπšŠπš” πš‹πšŽπš›πšŠπš™πšŠ πš•πšŠπš–πšŠπšŠ πš‹πšŠπš›πšž 𝚊𝚍𝚊𝚊 πš™πšŽπš–πš‹πšžπš”πšŠπšŠπš—.. πšœπšŽπš”πšŠπš›πšŠπš—πš πšœπšŽπš•πšŠπš—πš 10 πš–πš’πš—πš’πš πš”πšŽπš›πšŠπš™ πšœπšŠπš”πš’πš πš‹πšŠπš πšŠπš‘ πš™πšŽπš›πšžπš πšπšŽπš–πš‹πšžπšœ πš‹πšŽπš•πšŠπš”πšŠπš—πš .. πšŠπšπšŠπš” πš—πš’πšŠπšŠ πš•πšŠπš–πšŠπšŠ πš•πšŠπšπš’πš’ πšπšŠπš” πš—πšŠπš” πš‹πšŽπš›πšœπšŠπš•πš’πš—..#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

tidak pasti la sis, ada yang cepat ada yang lambat, pengalaman saya masuk ubat ni masa keguguran, doktor try masukkan ubat kalau x berhasil baru kena buat d&c, tapi Alhamdulillah, x smpai 2jam dah ada bukaan dan janin jatuh sndiri. semoga dipermudahkan proses persalinan sis☺️